Snart övningsköra...

Sååå, då var man änligen klar med pluggandet till engelska provet. Hmm, just det.. Jag gillar ju inte särskrivning, jag menade engelskaprovet. Det känns hursomhelst gött, och matte behöver jag inte heller räkna idag. Eftersom jag inte har något bättre för mig tänkte jag ta med pappa ut så att jag får övningsköra lite. Förra gången kom jag igång lite bättre än innan. Jag fattade det där med att dra upp kopplingen och hitta dragläge något mer i alla fall. :) Plus att jag fick testa att sladda med bilen, det var asroligt! Fast sen satte något antisladd system in så det var ju inte precis någon lång sträcka :P

Denna eftermiddag har förresten spenderats med Elin P. Fattaga riddare har "bakats" och mitt hår har lockats. Någon som blev förvånad över att jag lyckats bränna pannan på plattången? Nej, jag tänkte väl det ;) Grejen med att vara klantig är ingen fördel precis men tillhör liksom min personlighet eller något tror jag. Som den gången jag slog huvudet till köksskåpet, det var ju inte heller direkt lyckat.

Igår var Rebecka och Lovisa här. Vi skulle baka pepparkakshus fast vi satsade på att göra Eiffeltornet, Louvren och Triumfbågen istället. Enligt pappa liknade eiffeltornet en raket men det tycker inte jag. Två delar till triumfbågen råkade vi bränna i ugnen, så vi tog glasyr och nonstop på de andra bitarna. Sen blev de ganska snabbt uppslukade precis som små bitar av pepparkaksdegen blivit innan ;)

Soo Looong ;D Nu ska jag ut i den "Ryska vintern" och köra!

Osorterat | | Kommentera |

Detta har jag förresten överlevt:

* Min andra övningskörning
* En livmoderhalscancerspruta
* Början av en ny istid

Tack och hej, nu ska jag snart gå o lägga mig tror jag (:
Osorterat | | Kommentera |

Min weekend + en totally not useful header!

Gött med studiedagar måste jag säga! Speciellt när de infaller på ens längsta dagar, två veckor i rad :D Denna lilla weekend har mamma fyllt år, så vi har firat henne. Jag var duktig och bakade Chocolate Chip Cookies, Cupcakes och var dessutom delaktig i bakandet av Daimtårtan. :)

Igår så var jag med Matilda i stallet. Vi red Lotta varsin sväng i paddocken. Hon var lite dum och skulle testa, men sen gick det bra. :) Det var en ganska gullig syn när Matilda red. Lotta såg ut som en nallebjörn i sin vinterpäls. Sen var vi på Maxi, men jag hittade inte det jag sökte, nämligen en mascaraborttagning från Depend. Så jag får leta vidare efter det i veckan. Den finns troligtvis på Åhléns.

Idag fick jag lite smått dåligt samvete för att jag inte hade ridit Skjöldur på länge. Så jag gick hela vägen upp, för jag ville ju inte riskera att halka omkull med moppen precis ;) När jag fått in honom i stallet fick jag använda både ko-skrapan och piggbortse för att få bort isklumparna som hade satt sig i pälsen på honom.
Sen var det dags att banka bort styltorna han hade fått under hovarna med en hammare. Då var det tänkt att jag skulle sätta i broddar men det gick inget vidare för jag fick bara i den ena brodden. Så det blev ingen ridning utan et väldigt lugn promenad. Fast i skogen var det ju inte halt, så då blev det lite jogging. Jäklar vad härligt det var alltså!! Och nu skojar jag inte, Skjöldur blev riktigt pigg! Han fick värsta tävlingsinstinkten eller nåt :)

Snart är det även en header på gång. Fast antagligen inte denna som jag har börjat på, för den är för ful ;)


Osorterat | | Kommentera |
Upp