Ridning ;)

Igår på lektionen red jag Caletta för första gången. Det gick nog faktiskt bättre än vad det har gjort på länge! Så det var riktigt gött. Vi hade dressyr och jobbade ganska mycket med sluta och att öka traven och allt vad det var ;D

Idag slutade jag skolan klockan 16. Kändes lite konstigt med tanke på hur tidigt vi har slutat alla andra dagar den här veckan. I och för sig hade vi sovmorgon till 10, så det var skönt. Det har varit en riktig lyxvecka i skolan den här veckan! :D Desto mer plugg blir det framöver. På fredag har vi kursprov i kemi på hur jäkla mycket som helst + att jag inte fattar ett skit :(

I eftermiddag har jag varit med Elin i stallet. Hon red Harry och jag fick rida på en annan av hästarna i det stallet. Hilma hette hon och var jättemysig :D Snällt av Petra också tycker jag, som fixade att jag fick rida. + att jag fick en massor av tips medan jag red. Det var helt underbart asså, jag vill också ha häst! :) Mindre underbart var dock att jag fick en stor blåsa eftersom jag red utan vantar :( får se hur det går, för jag ska rida igen på ridskolan imorrn ;)

Jag hade ingen bild på Harry eller Hilma, men jag ska förhoppningsvis med Elin ut på onsdag igen kanske. Då ska allt kameran med! :)
Hästar & Ridning | | 3 kommentarer |

NYC :)

Madison Square

 

Så himla söt :)

 

Lille Edvin ;)

 

Flat Iron

 

Jag och Edvin ;)

 

Central Park

 

 

 

 

 

 

Chokladcupcake från Magnolia Bakery

 

Frukost på Times Square

Foto | | 5 kommentarer |

Pööös i solen

Igår var jag först hos mormor på dan och sen var jag med Rebecka på kvällen. Vi tog en liten promenad och det var gött att gå med linne och kortbyxor. Idag har vi dessutom grillat kyckling och ätit ute på altanen. En annan morgon åt jag till och med frukost ute. Sen har jag legat ute och solat i en timma och läst en bok. Fast jag tycker det är ganska jobbigt att sola och bara ligga still ;)

Idag var det tävling på ridskolan, Äggahoppet. Jag var med i 60 cm på Diesel. Jag hade nog egentligen kunnat ta en högre höjd, men jag hade ju aldrig tävlat på honom förut. Det var Clear Round och jag var felfri. Det gick bra men han är lite sne och drar och hoppar åt höger på hindrena, haha ^^ Det kanske kommer en film en annan dag om någon vill se. Plus att jag har andra filmer liggandes på datorn som är från terrängen och ridlägret i somras. Sen finns det också ett par filmer när jag hoppar med Legacy i hoppspecialen :)
Osorterat | | 2 kommentarer |
Upp