Norge - dag 2 - del 2

När vi hade tagit ett förmiddagsdopp var det dags att åka iväg till Larvik för att kika runt lite. Vi tittade lite på utsikten ut över havet, men körde mest runt med bilarna. Därefter fortsatte vi mot Stavern. Vistelsen där startade med en lunch. Vi beställde in två stora familjepizzor och satt sedan där och mumsade. Mätta och belåtna gick vi och tittade i några små butiker + någon slags kyrka. Vart man än åker resulterar det alltid med att man hamnar i en kyrka av någon anledning! Någonstans därimellan intog vi ett glasscafé som såg bra ut. Jag köpte såklart daim, en av mina favoriter.
 
Så småningom promenerade vi tillbaka till parkeringen och körde tillbaka till stugan. Där blev det mer bad. Både pool och jacuzzi fanns på tomten så det var ju tvunget att nyttjas! När det blev för varmt i jacuzzin sprang vi som stollar till den svinkalla poolen. Vi tog oss inte ens tid att använda stegen utan hoppade istället över kanten. Väl i  kunde man inte stanna länge så strax därefter såg mamma och Christina oss kubba förbi åt andra hållet. Måste ha varit en vacker syn ;)
 
Under kvällen åt vi den norska motsvarigheten till svensk midsommarmat, vilket var jättegott! Sen tänkte jag få er att dregla lite genom att slänga upp en bild på jordgubbstårtan som vi sedan åt :D
Resor | |
Upp