In the outskirts

London igen med skolan! Skulle ha gått på Imperial War Museum men när vi kom dit visade det sig vara stängt. Älskar skolans planering... Det blev en sväng inne på Tate Modern istället. Däremot varade inte besöket så länge. Förstår inte riktigt grejen med konst alla gånger. Någon som har tryckt fingrarna genom ett papper och en annan som har penslat en enorm canvas helröd. Meningen med deg hela?

Som ni förstår gav vi upp det där ganska fort och satte oss på Vapiano istället. Absolut en av mina favoritrestauranger redan sedan innan men nu ligger den definitivt på topp. Vi var helnöjda alla tre! Det vill säga Oscar, Viktoria och jag. Åt världens godaste carbonara!

På eftermiddagen begav vi oss mot Westminister Pier och mötte upp resten av gruppen igen. Åkte en liten båt på Themsen tills vi landade på fast mark återigen i Greenwich. Där strosade jag, Fatime och Carolina iväg till en bohemisk liten marknad och vandrade längs med smågator. Absolut ett område som kan vara värt att besöka i framtiden en längre stund än idag.





Osorterat | |
Upp