Hur man tappar bort en bil...

Ofta lägger jag ifrån mig grejer utan att liksom vara medveten om det. Ibland är det min mobiltelefon som brukar bli upphittad överallt där jag inte tror att den befinner sig. Under täcket i sängen när jag tror att den ligger på byrån, på toaletten när jag får lust att vända uppåner på köksbordet där jag har haft den senast, eller i handen när jag springer runt och letar genom hela huset. En gång ringde jag min telefon efter att jag hade tappat bort den. Vilket resulterade i att jag vandrade fram och tillbaka mellan mitt rum och hallen. I hallen lät det som om att mobilen befann sig i mitt rum. Men när jag gick in i mitt rum ringde det i hallen. Jag fattade ingenting. Tillslut hittades den av mamsen. Mobilen hade gömt sig i en ficka på min morgonrock upphängd i min garderob. 
 
Förra veckan var det min matlåda som blev kvarglömd på jobbet. Tanken var att jag skulle hämta den på torsdagen men jag glömde det. Istället skulle jag hämta den på fredagen men jag glömde det också.
 
Idag var mitt borttappade föremål så stort att det var pinsamt! Jag vandrade hem från jobbet på förskolan med glatt humör. När jag ropade hej till familjen innanför dörren blev jag rätt snopen då de undrade vart vår ena bil hade tagit vägen. Oj då, den hade jag visst glömt på förskolan. Tur att den inte ligger så långt bort tänkte jag! Mamsen fick följa med mig på en promenad för att hämta den. Bara det att halvvägs dit inser jag att jag har glömt bilnyckeln. Det var bara att vända om för att hämta den. Efter promenad nummer två hade jag bilnyckeln redo och nu står bilen på plats på vår garageuppfart igen.
 
 
Osorterat, Tankar | |
Upp