Shoo bre!

Jag tänkte bara berätta om vad jag har pysslat med de senste dagarna. Det var ju några dagars sen jag skrev sist... Men i alla fall så övningskörde jag i måndags på en parkering. Det gick riktigt bra faktiskt och jag fick inte ett enda dunka-dunk-stopp! :) Körde även runt på massa vägar i Varola-trakten i söndags. Det går ju framåt!

I tisdags var jag ute på årets första joggingtur med Rebecka. Jag är nöjd med tanke på att jag inte har varit ute och joggat på flera månader. Men jag kan försvara mig med att det är för att jag brukar få ont i mina hälsenor av någon anledning. Men i tisdags gick det bra i alla fall. :) Jag var även ute och red en kort sväng på Skjöldur.

Igår var det först tennisträning direkt efter skolan. Matilda var med och spelade i våran grupp. Det va ju trevligt. Träningen gick skit till en början, och sen trampade jag lite snett eller nåt på grund av mina allt för mjuka skor. Det smärtade ju lite men på slutet av träningen gick det lite bättre ;) Kort efter att tennisen slutade var jag istället på pöats uppe i kapellet. Det var cupcakes som gällde på tjejgruppen. Både mysigt och roligt var det faktiskt. Men man saknar ju Elins och Lovisas sällskap lite när de inte är där ;)

That's it! Eller ne juste. I lördags var jag ju med Katarina i Göteborg. Det var allt trevligt det. Men det blev inte så mycket shoppat. Bara en parfym och en eyeliner ;)

Osorterat | | Kommentera |

Gratisbio.se

Jag har just samlat ihop tillräckligt med poäng på Gratisbio.se och nu får jag ett presentkort på valfri affär alldeles gratis. Det gillas! :)  Jag ska nog välja typ Gina eller H&M, kanske får ta en sväng på stan först och se om jag hittar något jag vill ha... ;) Om ni klickar på länken här nedanför och blir medlemmar kan ni också samla på er presentkort! Dessutom får jag poäng om jag värvar folk (y)


Osorterat | | Kommentera |

Tjoo ;)

Sitter just nu i ett grupprum i skolan och är måttligt road. Gör absolut ingenting, väntar på att tiden ska gå lite fortare möjligen. Vi har ingen svenska idag nämligen så det blev ett långt hål. Först ville jag gå o fika, men de är ju faktiskt smartare att spara dem pengarna till Göteborg imorgon med Katarina :)

En sak som är bra med att ha hål är att fysiken blev gjord och jag har en läxa mindre till nästa vecka! Dessutom har vi haft samhällskunskapredovisning för klassen idag, det tog ungefär 35 minuter. Gött att ha det gjort! ;)

Här sitter för övrigt Gustav o sjunger.. Aaaaall by my self!!
Osorterat | | Kommentera |
Upp