Disagreements and decisions

Ibland är det inte lätt att fatta rätt beslut. Tro mig, jag är experten på att vela.
 
Oftast finns det ändå något som överväger det andra. En liten ynka detalj som inte märks från första början men som ändå gör en så ofantligt stor skillnad i slutändan. Det är därför det tar sådan tid att fundera, det tar tid att lägga märke till alla detaljer. Det är bara att lägga dem framför sig på bordet och börja sortera ut det du har ett efter ett. I vissa fall är det svårt på egen hand. Då är det dags för en livlina, nämligen en god vän. 
 
Diskussioner om saker och ting kan vara jobbiga. Speciellt att höra saker som du innerst inne inte vill höra, inte vill inse. Det är därför det är så bra med en vän så att det inte går att ljuga för sig själv. Beslutet måste ändå fattas själv men lite synvinklar skadar aldrig för att bilda sig en uppfattning. Vad har vi annars vänner för?
 
I veckan som gått har vi nog lärt oss något nytt. Allting lyckades vändas upp och ner på några dagar av ett par små händelser som ändå lyckades bli så betydande. Det är väl aldrig roligt att röra om i grytan allt för mycket men det kan ju alltid komma något gott utav det. Som nya erfarenheter till exempel.
 
Hur frestande det än låter att gå den enkla vägen är det bara att bita ihop och göra det enda rätta. Lita på magkänslan. Fatta rätt beslut. Det är bara att köra!
 
 
Osorterat, Tankar | |
#1 - - Paps:

Måste va nå't i vattnet där borta på Brittaniska ön...du har många kloka tankar och reflektioner !

Svar: Säkert något i den stilen! ;)
Ellen

Upp